Patriot = Pat-idiot!?

Man hittar massa roligt på patriot.nu. Det är organisationen svenskt motstånds hemsida. Där kan man bland annat läsa om medlemmarnas åsikter och skriva e-mail som skickas till nazister inburade för att ha slagigt ner invandrare.

 

Ganska underhållande faktiskt. Eller ja såklart inte att de slagigt ner invandrare men att vara inne och läsa på deras sida. Tex idag läste jag om deras ”gyllene budskap”

 

Nationell socialism – vår tro!
Totalt motstånd – vårt motto!
Radikal kamp – vårt medel!
Ett fritt Norden – vårt mål!

 

Ok, Nationell socialism – vår tro? Behöver jag ens Komentera? De står alltså för diktatur och ras skildring. De vill inte ha någon typ av frihet eller pressfrihet. En snubbe ska sitta och bestämma allt. Ok låter bra.

 

Totalt motstånd – vårat motto! Asså jag måste fråga, mot vadå? Egentligen, svenskt motstånd låter ju som att vi ska sätta upp ett motstånd mot svenskar. Ut med svenskarna ur Sverige! Ja jo jag vet en hel del svenskar som landet skulle klara sig bättre utan.

 

Radikal kamp – vårat medel. Men snälla… Vad är det som är så jävla radikalt med att slå ner invandrare, sprida propaganda och demonstrera på nationaldagen. Vad fan är det som är så jävla radikalt med de!? Slåss har man gjort i alla tider, speciellt mot invandrare. Sprida propaganda, nämn en enda stor makt genom tiderna som inte har sysslat med propaganda. Eller för den delen en extreministisk organisation i Sverige som inte har använt sig av propaganda. Och till sist, jag demonstrerar också… jag ser mig inte så väldigt radikal.

 

Ett fritt Norden – vårt mål! Jaha… ett fritt norden låter ju faktiskt jätte bra! Släng ut alla nazister och övrig demokrati hatare så är det fixat!

 

Nazist rörelser som svenskt motstånd och kostym fascister som Sverige demokraterna växer i Sverige. Nu är det dags att säga emot.

 

Kampen mot Fascism


RSS 2.0