Noriska riskpartiet upplöses i årskiftet 2009 – 2010

 

Ja, ett av Sveriges äldsta Nazistiska partier ger äntligen upp. Partiet grundades 1956 som Sveriges nationalsocialistiska kampförbund och har ända sen dess bevarat den klassiska Nazist ideologin från 20 talets tyskland. Grundaren av partiet var Göran Assar Oredsson och han har suttigt som partiledare fram tills idag. Han har haft stora på tryckningar från sin fru Vera Oredsson som kom till Sverige 1945. Innan dess levde hon i Berlin, hennes far var medlem av SA och hon själv i Hitlerjugend.

 

Partiet pratar inte bara om invandringen och ras skillnader utan menar också att tex homosexuallitet är något man skall renska bort. Från Nordiska riskdpartiets officiella hemsida:

 

”Städa vårt land. Effektivt rensa gator, parker och torg från fyllon, knarkare och våldsverkare. Återskapa den trygghetskänsla som var ett med Sverige för inte allt för länge sedan och tala mindre om s.k. "frihet", som visat sig vara "frihet" för avarter, homosex, prostitution, otukt, snatteri, väskryckning och "frihet" för dräggen att göra vardagen för den skötsamme medborgaren allt osäkrare.”

 

Partiet har var störst på 60 talet och har hängt med fram tills nu. Partiet har aldrig varigt speciellt stort men har under alla år ljugigt om sitt medlems antal. Polisens undersökningar och partiets egna medlems siffror har aldrig stämt överens och man kommer aldrig få veta det sanna antalet då Vera Oredsson eldade upp alla medlems år 2001.

 

Propaganda från Nordiska rikspartiet


Nordiska rikspartiets undergång är ett slag för demokratin. Det är viktigt att uppmärksamma att nazistiska och fascistiska organisationer brytsner och går under. Det är tack vare all ni som kämpar för sanningen och rättvisan. Men vi måste också uppmärksamma att det fortfarande finns kvar mängder med organisationer och individer med sjuka idéer.

 

"Sanningen och glöden bryter ner nazismen!"



Kommentarer
Postat av: Fapech

Tack för din kommentar på Fapech-bloggen. HÄng gärna med när vi flyttar till www.umr.nu/kontrast ... kommer den här veckan.

2009-12-07 @ 14:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0