Same shit, different names

 

Folkfronten blir svenskarnas parti

 

Skriver partiledaren Daniel Höglund. Han skriver att Folkfronten har alltid varit svenskarnas parti men nu är även namnet bytt. Partiet är egentligen mer känt som nationalsocialistisk front, men bytte i november 2008 till Folkfronten och nu ett år senare 2009 till Svenskarnas parti. Partiet har dock kvar väldigt snarlik politik från när det grundades 1994. Varför de har bytt namn två gånger på två år kan man fråga sig. Kanske för att komma bord från de våldsdåd och rykten som är relaterade till de olika organisationsnamnen. Kanske för att det lät finare.

 

Högst upp på partiets grundläggande mål läser vi följande:

 

Sverige skall även i framtiden vara svenskt: Endast människor som tillhör det västerländska genetiska och kulturella arvet, där de etniska svenskarna ingår, skall kunna vara svenska medborgare.

 

Detta visar starkt på grunden till rasism eller i svenskarnas partis fall nazism. Skräcken för det okända. I nederländerna till exempel där ett av de största partierna vill stoppa all muslims invandring. Just det partiet finner sitt största stöd hos väljarna på landsbygden där det knappt finns några invandrare i huvudtaget. Inne i städerna där det är betydligt vanligare med muslimer förstår folk att alla inte är talibaner med bomband runt sin midja. De tycker att invandrare från väst länderna är okey för att det känner till kulturen och har fördomar om det okända. Vi har otroligt mycket att lära från okända kulturer runt om i världen precis som de har att lära från oss. Vi måste vara öppna och lära varandra. Snöa in sig själv i Sverige hjälper oss ingenstans.

 

De skriver också om att de vill tillåta all typ av forskning men den ända typen av forskning som jag känner till idag är den mellan olika såkallade raser. Jag gillar inte ordet raser, för det stämmer det inte. Vi är alla som människor en egen art, våran art har folkslag med olika kulturer. Men vi har inte olika raser. Vi är samma kött och blod men uppfostrar olika. 

 

Nej Folkfronten har inte blivigt Svenskarnas parti, har aldrig varigt Svenskarnas parti och kommer aldrig att vara det heller. De kommer att fortsätta att försöka skrämma upp oss med lögner och fördomar om östvärlden och allt annat som inte passar in i deras ideal. De vill stilla sin rädsla eller få utlopp för något annat, inte främja Sverige. Jag är Svensk, stolt och fri, det sista jag gör är att lägga min röst på svenskarnas undergång.

 

Låt inte nazistiska partier fortsätta skapa järnspöken!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0