Nazisterna mobiliserar, det gör vi med!

Idag 17 april kom Nazisterna från Svenska motståndsrörelsen för att protestera mot händelserna i Sydafrika. De marscherade upp längst St.Eriksgatan men i korsningen mot Fleminggatan. möte de på motstånd. Vi va där, för att tala om för nazisterna, att de är inte välkomna på våra gator.


 

Det är viktigt att varje gång nazisterna försöker ta mark via manifestationer eller liknande, att vi då finns på platts för att visa dem, men framförallt resten av samhället att det finns ett aktivt motstånd. För tillsammans, med hesa röster, kan vi stoppa rasister spridning i våra städer och visa dom att det här är vårat land, det ger vi inte till er nazister.


 


Vi är på platts för att visa upp vårat hat, men framför allt för att sprida vår kärlek. Kärleken till människan, varandra och antirasismen. Det är viktigt att komma ihåg. Det är lätt att bara falla för hatet, men vi måste var försiktiga, med oss själva, varandra och den antirasistiska rörelsen. Vartenda slag från en antirasist som utdelades idag (som inte var i självförsvar), var en förlust för oss alla, våldet stoppar inte nazismen. Våldet kan bara bringa oss i den egna rörelsen illa med dåligt anseende och anti demokratiska vägar till seger.


 


Kampen fortsätter, nazismen ska krossa, med sanningen som vapen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0