Förbannad som fan

Jag är sjukt jävla förbannad, jag är så pissigt jävla över kokande. Idag har jag surfat runt på Svenska motståndsrörelsens hemsida patriot.nu. Det är hemskt att se att nazismen från 20 talets Tyskland lever kvar och fortfarande utövas idag. Det hade varit ok om Motståndsrörelsen stod och hailade i sina dunkla källarlokaler men när de hailar mitt inne istan, brukar våld som metod och sprider sin propaganda är det fan mig dags att säga emot.

 

Jag är trött på skriva akademisk och fint, nu kommer mitt första blogg inlägg där jag verkligen häver ur mig vad jag faktiskt känner, och det är ingen rolig känsla. Till stor del är jag ledsen, ledsen och besviken över att den här typen av sjuka världssyn fortfarande lever kvar. Svenska motståndsrörelsen smyger inte med att vara nationalsocialister (nazister) utan säljer öppet böcker som Mein Kampf (Adolf Hitler) och Nationa socialismen, den rasbiologiska världsåskådningen (Povl H. Riis-Knudsen.). De är emot demokrati och tycker att den svenska rasen ska styra.

 

Jag är rädd. Jag har två olika rädslor dels skrämmer så klart deras inskränkthet mig. Att dessa partier och organisationer växer idag är för jävligt. Hur fan ska vi leva i ett samhälle trångsynta jävla 20 tals nissar vill regera? Min andra rädsla är deras metoder, även om svenska motståndsrörelsen skriver att det är en organisation som jobba icke våldsrelaterat och att de tar avstånd från denna metod så är det en av de mest beväpnade politiska organisationerna i sverige. Också hittar vi videor på deras egen hemsida där de slår ner folk de inte gillar, tex anti rasister och socialister. Den del av deras propaganda som de försöker sprida.

 

Jag är Jävligt förbannad. Jag är jävligt förbannad på nazisternas propaganda, “Mångkultur är skadligt för dina barn och barnbarn”. Det betyder ju ta mig fan ingenting, mångkultur det är ju så man utvecklas, ta och ge, lära av varandra. Nazisterna går ut i skolor, går ut på torg ut i det svenska samhället och sprider sin dyga gömd i fina ord om frihet. Men de bara skit skit skit som inte betyder någonting.

 

Jag är som sagt sjukt jävla arg men jag är också sjukt jävla beslutsam, jag tänker ägna mit liv åt att kämpa mot nazism, rasism och främlingsfientlighet i alla dess former. Jag skiter i ders upprustningar och ders våld, ingen kan stoppa mig från att tycka vad jag vill eller säga vad jag vill. För jag ska fan änga mitt liv åt att få bort svenska motståndsrörelsen, ny svenskarörelsen, svenskarnas parti, sverigedemokraterna, info14 osv. Det är min kamp och jag ska gå min väg för att nå ditt, och jag lovar och svär, jag kommer att ta mig ända fram.

 

“Med sanningen som vapen”

Kommentarer
Postat av: Amanda

Gillar verkligen ditt inlägg. Behövs människor som dig dom vågar kämpa för rättvisan här i världen å som faktiskt gör det också. Ser verkligheten som den är men som den också kan bli och vara. Ett steg mot rätt riktining som blir fler.

2010-02-14 @ 22:51:58
Postat av: Anonym

önskar btw att fler hade samma inställning å framförallt samma kämparglöd och mod. lycka till:)

2010-02-14 @ 22:56:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0